Kuptimi i të qenit nënë ilustrohet mjaft mirë në këto foto të sinqerta

Të gjithë flasin se sa e veçantë është amësia. Lidhja e një nëne me fëmijën është ndryshe nga çdo gjë tjetër, është një udhëtim magjik, i bukur dhe i kënaqshëm.

Megjithatë, kuptimi i të qënit nënë ka dhe sfidat e saj. Fotot më poshtë kanë një dozë humori për të përshkruar në mënyrë të përkryer atë që kalon një nënë në të vërtetë:

# 1 Të jesh nënë do të thotë të mos shkosh në tualet kurrë vetëm.

# 2 Të jesh nënë do të thotë të bësh kurrë shopping në paqe.

# 3 Kur fëmijët bien në gjumë .

# 4 Gjumi nuk zgjat shumë, ata gjithmonë të gjejnë.

# 5 Të jesh nënë do të thotë të jesh argëtuesi i fëmijës tënd.

# 6 Nëse je nënë, nuk gjen rehat as kur do të bësh një sy gjumë.

# 7 Ndonjëherë nënat kanë nevojë për kohë vetëm, me një shishe verë dhe një kontroll të shpejtë në telefon.  

# 8 Të jesh nënë do të thotë të ushqesh me gji fëmijët kurdo, kudo.

# 9 Për një nënë, larja e rrobave nuk ka kurrë fund.

# 10 Të jesh nënë do të thotë të mos lahesh kurrë në paqe.

Share With:
Translate »
2199 Views