Kur fëmija të thotë: “Nuk e bëra unë”

Çdo prind e di sa të “djallëzuar” janë fëmijët e tyre dhe një prej arsyeve që nuk i lënë vetëm është rrëmuja që do të gjejnë. Por pavarësisht të gjitha ky është edhe momenti që nisin edhe gënjeshtrat e para. “Nuk e bëra unë” është fraza që fshihet pas çdo gabimi të pafajshëm fillimisht, por që kthehet në një rrëmujë totale.

“Nuk e bëra unë”

Share With:
Translate »
640 Views