Njihuni me regjisoren e ardhshme të familjes Gjoni

Pak ditë më parë, e pamë Coco-Antonel teksa vraponte në skenën e teatrit ndërkohë që mami bënte provat e shfaqjes së rradhës. Ndërsa sot, vajzën e Inis Gjonit e shohim në llozhën e Teatrit Kombëtar duke ndjekur realizimin e mamit të saj. Inisi ka postuar videon e saj në Instagram dhe shkruan: “Me rregjisoren e vogël Coco”. Ne jemi të bindur se një ditë ajo do të bëhet një regjisore e madhe! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
688 Views