Kur je pak çapkën, arrin ta përshëndesësh dukeshën ndryshe

Kate dhe William janë në një vizitë zyrtare në Stokholm. Sot, ata vizituan një shkollë në kryeqytetin suedez për të mësuar më shumë mbi programet në lidhje me shëndetin mendor dhe si i menaxhojnë ato problematikat te të rinjtë.

Nxënësit e pritën çiftin mbretëror me buqeta me lule dhe i përshëndetën. Por njëri prej tyre u tregua më i shkathët dhe ka tokur dorën me dukeshën. Veprimin e tij ajo e priti me buzëqeshje.

Fëmijët ishin të rreshtuar për të takuar Kate dhe William, të cilët nuk kanë hezituar të ndalojnë të të flasin pak me ta.

Share With:
Translate »
892 Views