Kur ke një nënë të fortë, bëhesh një njeri i fortë

Kur keni një nënë të fortë, mësoni menjëherë vlerën tuaj dhe mësoni se nuk keni nevojë për një person tjetër në jetën tuaj që të jeni i lumtur dhe i suksesshëm.

Ju kuptoni se keni gjithçka që ju nevojitet për të realizuar ëndrrat tuaja dhe që ju mund të shkëlqeni për meritën tuaj. Ju kuptoni se një dashuri apo një miqësi nuk mund t’ju bëjë më të lumtur nëse nuk ndjeheni mirë me veten tuaj në radhë të parë. Kur ke një nënë të fortë, mëson të komunikosh të vërtetat e tua me botën pa frikë dhe turp, mëson të jesh i pavarur që nga mosha e hershme, sepse bota nuk na merr për dore dhe na tregon se si të ecim.

Mësoni të luftoni dhe të fitoni vetëm, të kujdeseni për veten dhe nevojat tuaja, sepse e dini se askush nuk është këtu për të jetuar jetën tuaj për ju. Kur ke një nënë të fortë, mëson se nuk është e dobishme të respektojmë të tjerët dhe të përbuzim veten. Mëson të duash dhe të vlerësosh veten mbi gjithçka.

Kur ke një nënë të fortë, mëson se çfarë është dashuria e vërtetë. Mëson t’i trajtosh njerëzit në jetën tuaj me kujdes dhe përkushtim. mëson të dallosh marrëdhëniet e vërteta dhe toksike.

Kur ke një nënë të fortë, mëson të jesh një person i fortë dhe madje edhe kur fakti i të qënit të fortë, prishet, kërkon ndihmë. Kupton që edhe më të fortët kanë dobësi dhe momente dyshimi dhe se forca dhe dobësia shkojnë dorë për dore.

Kur ke një nënë të fortë, ke modelin më të mirë që duhet të ndjekësh. Një shembull që do t’ju bëjë më të fortë dhe më të lumtur çdo ditë!

Share With:
Translate »
1926 Views