Kur të rriturit duan të jenë fëmijë

Pavarësisht moshës, shumë të rritur janë ende fëmijë në zemrën e tyre.

Ose të quajtur ndryshe “fëmijë të mëdhenj”.

Por të ndjehesh i ri nga brenda kjo nuk ka të bëjë aspak me aparencën e jashtme.

Por gjithsesi nuk do të thotë se nuk mund të bëjmë çfarë duam.

Në fotot e mëposhtme, Daily Mail na sjell disa të rritur që kanë ngecur në parqet e lodrave, dhe për t’i “liruar” është dashur ndihma e zjarrfikësve.

Share With:
Translate »
629 Views