Ky është 8-vjeçari më i gjatë në botë

Një nxënës 8-vjeçar – që mendohet të jetë personi më i gjatë në botë i moshës së tij.

Karan Singh ishte rreth 70cm i gjatë kur lindi, një rekord botëror, por tani ai është i gjatë sa boksieri Vladimir Klitschko.

Gjiganti i ri, nga Meeruti në Indi, është djali i 33-vjeçares Shveatlana – një basketbolliste dhe njëkohësisht gruaja më e gjatë në Indi.

Edhe babai i tij, 41 vjeç, është gjithashtu shumë i gjatë. Sanjay raportoi në The Mirror duke thënë se sigurohet që Karan të ndjek një ‘dietë të veçantë’, duke bërë një jetesë të shëndetshme.

Problemi më i madh i Karan ka qenë gjetja e rrobave dhe mbathjeve të përshtatshme.

Share With:
Translate »
732 Views