Ky mund të jetë emri i bebit të Kate Middleton dhe Princ William

Pallati Kensingnton dha dje lajmin e mirë të pritjes së fëmijës së tretë për Dukeshën Kate Middleton dhe Princ William. Gjinia nuk dihet ende, por hipotezat mbi emrat e mundshëm kanë dalë tashmë. Alice është mundësia më e lartë për t`u quajtur, pastaj pasohet nga Elizabeth, James dhe Arthur. Kjo në varësi të gjinisë së bebit. Mendohet se fëmija mund të quhet edhe Diana, ose Margaret si motra e Mbretëreshës. Nëse do të jetë djalë mund të quhet edhe Charles, si gjyshi i vet.
Disa alternativa të tjera mund të jenë Victoria, Alexandra, Albert ose Phillip. Çfarëdo që prindërit të zgjedhin, do të jetë i bukur dhe do të shndërrohet në një emër të dashur për të gjthë. Njësoj si me Princ George dhe Princeshën Charlote.

Burimi i lajmit: http://time.com/4926436/royal-baby-kate-will-oddsmakers-names/

Share With:
Translate »
845 Views