Ledina Çelo një mami seksi por e bija i rrëmben vëmendjen

Ledina Çelo është shquar gjithmonë për fizikun e hollë dhe linjat seksi, madje edhe direkt pas shtatzanisë. Dhe jo pak, por pas dy shtatzanive ajo ende ruan linjat kur doli për herë të parë në skenë. Por këtë mëngjes, një foto me të bijën nga pushimet, e la Ledinën jashtë vëmendjes. E vogla Perianna rrëmbeu të gjithë audiencën me ëmbëlsinë e saj. Me siguri që mami Ledina nuk bëhet fare xheloze! /Kids’ Time 

Share With:
Translate »
727 Views