Lolita dhe Una po shijojnë natyrën dhe duken në superformë

Besnik Qaka dhe Lolita Begolli pritën para 4 javësh vajzën e tyre të parë, Unë. Janë treguar të rezervuar duke mos publikuar foto të vajzës të paktën sa për fillim.

Rezultate imazhesh për besnik qaka dhe lolita

Megjithatë një copëz të emocionit dhe dashurisë që përjetuan na e treguan ditën kur Una erdhi në jetë. Në foton me dorën e së voglës, Besniku shkroi: “Fryma jote e parë na e mori tonën”.

Ditën e sotme bashkëshortja e tij, Lolita nuk i rezistoi dot postimit të një fotoje me të voglën, që është edhe e para foto ku vajza duket më qartë. Nuk ka nevojë për koment!

Share With:
Translate »
2017 Views