Madonna publikon për herë foton familjare me gjashtë fëmijët e saj

Madonna ka publikuar për herë të parë një portret familjar me të gjashtë fëmijët e saj në 59-vjetorin e ditëlindjes së saj. Këngëtarja ka festuar ditëlindjen në Lecce, Itali të enjten, e mbuluar plot me dashuri nga djemtë Rocco, 17 vjeç dhe David, 11 vjeç, vajzat Lourdes, 20 vjeç, Mercy James, 11 si edhe binjakët 4-vjeçarë Estere dhe Stella. Ata dukeshin të mrekullueshëm dhe shumë të lumtur në praninë e njëri-tjetrit.

Share With:
Translate »
806 Views