Pak kohë larg syve tanë, vajza e Kledi Kadiut është rritur kaq shumë

Edhe pse në faqet e Kledi Kadiut nuk kanë munguar fotot me të bijën Lea, ato janë të pakta dhe kryesisht kanë qenë të përqendruara në periudhën pas lindjes së saj. Balerini është nga ata njerëzit shumë të përkushtuar ndaj profesionit dhe po të shohësh faqet e tij janë të mbushura me pamje nga shkollat, spektaklet apo aktivitetet e baletit. Edhe kaq duhet dhe fëmijët rriten. Këto ditë, teksa ka gjetur më shumë kohë për të qëndruar me familjen, balerini i njohur shqiptar që jeton prej kohësh në Itali, ka postuar ca foto nga pushimet verore me të bijën. Dhe ajo është rritur kaq shumë… Edhe pse thuhet që vajzat i ngjajnë babit, Lea duket sikur ngjason më shumë me të ëmën, e cila siç rikonfirmohet nga kjo foto është një vajzë shumë shumë simpatike…Me fat Kledi, për gocat e tij!

Share With:
Translate »
894 Views