Mamaja i bëri këtë foto vajzës, mbetet pa fjalë kur mëson arsyen e këtij veprimi

Një mama, e cila i bëri disa foto të pafajshme vajzës së saj, u trondit nga ajo që mësoi. Stacey Wehrman Feeley nga Miçigani, SHBA, postoi fotot e vajzës së saj 3-vjeçare në FB. “I bëra këto foto sepse fillimisht mendova se ishte gallatë. Doja t’i tregoja burrit se vajza po bëhet çapkëne” Vajza kishte hyrë në banjo dhe qëndronte mbi tualet. “Megjithatë, kur ajo më tha se çfarë po bënte, u trondita”. “Ajo po praktikonte se çfarë duhej të bënin nëse një person i armatosur hynte në kopshtin e saj”. “Në atë moment, e gjithë pafajësia që mendoja se kishte vajza ime, kishte ikur”. “Politikanë, shiheni këtë. Këta fëmijë duan të jetojnë jetën”.

 

Share With:
Translate »
1194 Views