Marrëdhënia e vajzave me gruan e dytë: Rrëfehet Gena

Pas një kohe të gjate larg intervistave, i ftuar sot në emisionin “Pasdite në Top Channel”, Gena rrëfeu mbi karrierën dhe dashurinë e tij!
Gena këndon prej 27 vitesh dhe sot është një nga këngëtarët më të kërkuar, me koncerte brenda dhe jashtë vendit!
Emri vërtetë i këngëtarit është Brigen, por për më lehtësi ai sot njihet si Gena!
Nga martesa e parë, Gena ka dy vajza të cilat kanë talent në muzikë sikundër i ati!
“Marrëdhënia e vajzave të mia nga martesa e parë me Lorenën është normale! Vajzat m’u rritën shumë shpejt, vitet kaluan shpejt dhe lloji i punës që bëj nuk ka lënë mundësi tu qëndroj pranë vajzave gjatë rritjes siç do të dëshiroja!”.

Share With:
Translate »
1883 Views