Mëngjesi ideal i Miriamit

Është një ditë e shtunë dhe shumëkush ka zgjedhur në pushojë por Miriam Cani është gjithmonë pranë vogëlushes së saj.

Mëngjësi i sotëm për Miriamin ka nisur sërish nën krahët e Amelisë e cila është rritur tani dhe po bëhet çdo ditë akoma dhe më e bukur.

Postimi i Miriamit:

My morning view ? Mirmengjes ?

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Share With:
Translate »
751 Views