Matini, gjëja më e bukur që mund të shihni sot

Matini, nipi i Shyhretes, djalit të këngëtares u bë baba për herë të parë në muajin gusht. Lajmi i bukur i gëzoi të gjithë, sidomos gjyshen Shyhrete. Që nga ajo ditë Matini është pjesë e pandashme e portaleve dhe mediave sociale. Por me foton e sotme, mami Learta iu ka vënë kapak të gjithave. Matini, i veshur me rroba firmato e të shtrenjta duket si një ëngjëll me sy të kristaltë. “Drita e syve të mi” ka shkruar Learta, kur në fakt çdo fjalë është e tepër për të… /Kids’Time/

Share With:
Translate »
831 Views