Me këtë që bën, Tian sapo na vërtetoi se ka veshë muzike | Video

Kur muzika rrjedh në gjak, ajo që pritet tek brezi i ri është nëse e kanë trashëguar talentin apo jo. Familja Berisha duket se ka doza të larta muzike në shpirtin dhe potencialin e tyre. Ndaj, nuk kishte si të ndodhte ndryshe me Tianin. Njësoj si kushërira e tij Renee që e ëma është këngëtare, edhe i vogli i Tunës medoemos do ketë marrë nga kjo e fundit.

Këtë Tian sapo na e vërtetoi me një video të cilën Tuna e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram. Ai shfaqet duke e ndjerë muzikën dhe duke ndjekur ritmin. Për më tepër shikoni videon. /Kids’ Time/

https://www.instagram.com/p/Bf56JEUBYgx/?taken-by=tianpatrisberisha

 

Share With:
Translate »
694 Views