Me këtë truk të thjeshtë, foshnja bie në gjumë brenda pak sekondave

Për prindërit e rinj, kur foshnjën e tyre nuk e merr gjumi është ankth i vërtetë. Qoftë nëse kjo ndodh në mes të natës apo gjatë ditës, kur foshnja qanë dhe nuk e merr gjumi është me të vërtetë e vështirë. Kështu, për t’ua lehtësuar të gjithë prindërve këtë procedurë, dikush e ka shpikur një truk interesant. Duke përdorur vetëm një faculetë, foshnja juaj mund të bie në gjumë brenda sekondave. Shikojeni një shembull të këtij truku, në videon e publikuar nga Daily Mail.

Share With:
Translate »
801 Views