Me këtë veprim të përsëritur të Lorit, Redia po mërzitet gjithmonë e më shumë

Pyet 100 vetë e bëj si di vetë!

Kjo është shprehja ideale për të përshkruar ata njerëz që pyesin për një mendim, por në fund vendosin të bëjnë atë që dinë dhe duan!

Lori Hoxha ka treguar se renditet në mesin e këtyre personave, pas një ankese që ka pasur motra e saj e vogël Redia.

Historia është e thjeshtë: Lori e pyeti Redian për një caption për ta vendosur në Instagram, dhe në fund nuk bëri siç ajo i tha!

Kështu që Redia vendosi të ankohej me një koment në një foto të fundit të publikuar nga motra e saj!

“Unë vetes: Në të vërtetë nuk është aq serioze!”, është përshkrimi që ka vendosur Lori në foton ku shfaqet përballë disa figurave prej guri.

“Pra kot sa më harxhove kohë duke pyetur për captions se prap atë që doje bëre”, i shkruan Redia Lorit.

Por Lori është justifikuar se i përket shenjës së Peshores, kështu që shpreson që motra ta kuptojë:

“Unë jam Peshore, këtë bëjmë ne!”

“Sikur të kisha një dollar për çdoherë që përdor horoskopin si justifikim”, i kthehet Redia Lorit!

Share With:271 Views