“Më mirë të vdes sesa të mos kem fëmijë”, këngëtarja e njohur shpreh dëshirën për t’u bërë nënë

Billie Eilish ka deklaruar se më mirë të vdesë sesa të mos ketë fëmijë në të ardhmen. Gjatë një interviste për Sunday Times, ylli 20 vjeçar i muzikës pop shpjegoi se gjithmonë dëshironte të kishte fëmijë dhe se të bëhej prind ishte një nga qëllimet e saj kryesore në jetë.

Megjithatë, ajo pranoi se frikësohet se do të ndihet në ankth ndërsa përpiqet të rrisë fëmijët e saj. Këngëtarja e “Bag Guy” vazhdoi duke thënë se ishte e frikësuar për mangësitë e mundshme që do të përjetonin fëmijët e saj të ardhshëm. “Më mirë do të vdisja [se sa të mos kisha fëmijë]”, tha ajo.

Në gardh: vendasja nga Los Angeles vazhdoi të shprehej se fillimisht nuk ishte e sigurt për të përqafuar statusin e saj të ri si krijuese e hiteve.

“Unë kam nevojë për ta. Sa më shumë rritem, aq më shumë i përjetoj gjërat, thjesht mendoj, uf, çfarë do të bëj kur fëmija im të mendojë se kjo është gjëja e duhur që duhet bërë dhe unë them ‘jo nuk është’ Dhe ata nuk do të më dëgjojnë mua”, tha ajo.

Duke bërë mirë: Eilish që atëherë ka bërë një sërë ndryshimesh në prapaskenë gjatë viteve të fundit dhe e gjithë këndvështrimi i saj për jetën është transformuar;  ajo është parë në shkurt

 

Share With:
Translate »
28 Views