Megan Fox publikon foto të rralla të fëmijëve të saj

Megan Fox ka publikon në disa foto të rralla të fëmijëve të saj të adhurueshëm që i ka ish bashkëshortin e saj Brian Austin Green. Megan Fox na jep një pamje të jetës së saj familjare. Duket si një familje e lumtur, e shëndetshme! Fox dhe Green paraqitën kërkesën për divorc në gusht të vitit 2015, por, që atëherë, kanë rindërtuar marrëdhëniet e tyre, madje edhe duke shkuar në një muaj bebi para ditëlindjes së Journey, në maj 2016.

Ylli i “New Girl” ndau të hënën një foto të rrallë me tre fëmijët e saj dhe të Brian Austin Green, një kolazh të stilit polaroid të Noah 4-vjeçar, Bodhi 3-vjeçar dhe vogëlushes Journey, pak ditë përpara ditëlindjes së parë të saj të parë më 4 gusht! Pavarësisht nga jeta familjare, Fox ka qenë gjithashtu e zënë me shumë punë.

Share With:
Translate »
839 Views