Meghan ultimatum pallatit mbretëror: Vini emrin tim në certifikatën e djalit

Debati mes familjes mbretërore dhe Meghan Markle duket se është ndezur sërish. Këtë herë shkak është bërë certifikata e lindjes së Archie-t. Në të mungon emri i Meghan.

Ai lindi në 6 maj të 2019-ës, u regjistrua në 17 maj dhe në fillim shkruheshin emrat e dy prindërve në certifikatë. Pastaj, një muaj më vonë, emri i Meghan u zëvendësua me “Hirësia e tij”, pra me titullin e djalit.

Meghan-it i duket ofenduese të mungojë të certifikatën e djalit, ndaj i ka dërguar ultimatum pallatit mbretëror të bëjë ndryshimet e nevojshme.

Burimi pranë çiftit që tregon mbi këtë histori thotë se as Meghan dhe as Harry nuk e kanë kërkuar ndryshimin e bërë në 6 qershorin e 2019-ës. Siç duket gjithçka ka qenë plan i mbretërisë.

Share With:
Translate »
416 Views