Mendonte se kishte gurë në veshka, lind trinjak

Një gurë nga Dakota e Jugut shkoi në spital pasi mendonte se kishte gurë në veshka. Por atje zbuloi një të vërtetë befasuese. Ajo ishte në të vërtetë 34 javëshe shtatzënë me trinjakë.

Dannette Giltz, nga Sturgis, lindi trinjakët Blaze, Cigan dhe Nikki, më 10 gusht. Secila prej foshnjave peshonte rreth 1.8 kg.

Giltz, e cila ka edhe dy fëmijë më të rritur me partnerin e saj prej 12 vjetësh, Austin, i kishin ardhur dhimbjet e lindjes kur mësoi se do sillte në jetë trinjakë.

“Fillova të kisha dhimbje, mendova se kisha gurë në veshka sepse kam vuajtur edhe më përpara,”-tha Giltz.

Ajo mësoi vetëm se i kishin ardhur dhimbjet e lindjes pasi bëri një test urinal.

Mjekët i thanë se priste binjakë, por rezultoi të ishin trinjakë.

Të tre foshnjat kanë lindur brenda katër minutave.

Banorët e Sturgis i kanë dhuruar nënës së trinjakëve rroba për foshnjat dhe të mira materiale.

Një gurë nga Dakota e Jugut shkoi në spital pasi mendonte se kishte gurë në veshka. Por atje zbuloi një të vërtetë befasuese. Ajo ishte në të vërtetë 34 javëshe shtatzënë me trinjakë.

Dannette Giltz, nga Sturgis, lindi trinjakët Blaze, Cigan dhe Nikki, më 10 gusht. Secila prej foshnjave peshonte rreth 1.8 kg.

Giltz, e cila ka edhe dy fëmijë më të rritur me partnerin e saj prej 12 vjetësh, Austin, i kishin ardhur dhimbjet e lindjes kur mësoi se do sillte në jetë trinjakë.

“Fillova të kisha dhimbje, mendova se kisha gurë në veshka sepse kam vuajtur edhe më përpara,”-tha Giltz.

Ajo mësoi vetëm se i kishin ardhur dhimbjet e lindjes pasi bëri një test urinal.

Mjekët i thanë se priste binjakë, por rezultoi të ishin trinjakë.

Të tre foshnjat kanë lindur brenda katër minutave.

Banorët e Sturgis i kanë dhuruar nënës së trinjakëve rroba për foshnjat dhe të mira materiale.

Share With:235 Views