Mënyra që kanë zgjedhur kinezët për t’i shpëtuar vapës

Kinezët e kalojnë vapën më lehtë falë metodave të Mjekësisë Kineze.  Fëmijët dhe të rriturit i nënshtrohen terapisë me kupa në spitalin Kangyide në lagjen Huairou të Pekinit më 12 korrik. Sot në Kinë ka nisur periudha më e nxehtë e vitit dhe shumë njerëz kanë shkuar në spital për të parandaluar sëmundjet duke iu nënshtruar terapive si akupunkturë, kupa dhe terapi me zjarr. Sipas Mjekësisë Tradicionale Kineze , personat që vuajnë nga bronshiti kronik, astma etj., mund të vendosin plastera me ilace kineze, mund të bëjnë akupunkturë dhe moksibustion apo kupa  dhe terapi të tjera. Kjo terapi në verë njihet si “kurimi i sëmundjeve të dimrit në verë.”

ë

Share With:
Translate »
689 Views