Mëson se do të bëhej me vajzën e 5-të, reagimi i 34-vjeçarit i shokon të gjithë

Publikohen në media pasuritë e deputeteve të rinj të Kuvendit të Shqipërisë.

Sipas të dhënave gratë deputete para si t’i hynin jetës parlamentare kanë “trashëguar” nga puna në profesione të lira apo në biznes të ardhura të majme.

Open Data Albania ka publikuar të dhëna për pasuri, të ardhura dhe shpenzime të deklaruara për 11 deputet që janë ulur për herë në parë në sallën e parlamentit këtë sesion parlamentar.

E ajo çka bie në sy janë deputetet që gezojnë aksione, tre shtepi dhe jetojnë me qera ose kanë një kredi për të shlyer.

Kurse deputetje e re e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari jeton në shtëpi me qera, ndërsa bashkëshorti i saj ka për të shlyer një kredi prej 350 mijë dollarësh në Shqipëri. Bashkëshorti i Hajdarit është aksioner në dy kompani në Amerikë.

Share With:
Translate »
725 Views