Messi blen një avion privat për familjen e tij, por shihni detajet e veçanta

Lionel Messi është një prej futbollistëve më të paguar në botë dhe së fundi ka blerë një avion privat për familjen e tij që kushton rreth 15 milionë euro.

Messi kalon shumë kohë me familjen e tij, gruan dhe 3 fëmijët, të cilëve së fundi i ka blerë këtë avion luksoz.

Avioni është një ‘Gulftream V’, i prodhuar më 2004.

Në bisht të avionit është i vendosur numri ’10’, por ajo që është më interesante tek ky avion janë shkallët.

Në secilën nga shkallët janë të shkruar emrat e çdo anëtari të familjes së Messit.

Në fotot e mëposhtme mund ta shihni se sa luksoz është aeroplani i Messit që kushtoi hiq më pak se 15 milionë dollarë.

Hu

Share With:
Translate »
618 Views