Messi dhe bashkëshortja zbulojnë emrin e fëmijës së tretë | Video

Futbollisti Messi dhe bashkëshortja e tij Antonella janë prindër të dy djemve, Thiago dhe Mateo. Ata janë në pritje të një fëmije të tretë që është përsëri djalë. Jo vetëm kaq por sot ata kanë zbuluar edhe emrin e bebushit që pritet të vijë në jetë. Emri që kanë zgjedhur është Ciro, një emër napolitan. Forma se si na e thanë emrin ishte nëpërmjet një video që e gjeni më poshtë. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
616 Views