Moderatoret simpatike po përjetojnë emocione të forta, ja ku gjenden

Luana dhe Jonida Shehu ishin pjesëmarrëse në programin e moderuar nga Eno Popi, “Të gjithë për një”. Formati i këtij emisioni të krijon mundësinë e të fituarit para. Vajzat arritën të fitonin dhe paratë i shpenzuan për të blerë dhurata për gjithë fëmijët që janë rezidentë në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli”, në Tiranë. Pak momente nga vizita e atjeshme, kur i çuan dhuratat, Luana i ka ndarë në Instagram. Ndonjëherë nuk duhet shumë, për të bërë gjëra të mira dhe që të japin kënaqësi të pamasë.

Share With:
Translate »
956 Views