Motrat e reja bëhen nënë për herë të parë në të njëjtën ditë

Dy motra të reja u bënë nëna në të njëjtën kohë dhe në të njëjtin spital.

Lauren Brennan, 20 vjeç, lindi foshnjën Sofje vetëm disa orë pasi motra e saj më e vogël, Lily, 17, lindi Jaiden.

Lauren shkoi në Liverpool Spitalin e Grave më 23 mars.

Lily lindi në Spitalin e Grave Liverpool në orën 12.19, vetëm disa orë përpara se motra e saj Lauren, e cila lindi vajzën e saj në orën 5.31.

Babai i vajzave Brennan tha se ishte “mbështetës” kur vajzat e tij i thanë se ishin shtatzënë, por tha se Lily kishte provuar ta mbante atë një sekret prej tij.

Share With:
Translate »
803 Views