Foto mbresëlënëse të binjakëve identikë

Binjakët identikë shpesh herë i ngatërrojnë njerëzit në rrugë, edhe pse ndoshta kanë karaktere krejtësisht të ndryshme.

Fotografi Peter Zeleëski nga Detroiti i SHBA-ve, ka kaluar vite tëra duke u munduar të gjej dhe fotografojë binjakët identikë nëpër rrugët e Londrës.

Fotografitë e tij kanë bërë xhiron e botës dhe janë publikuar në revista të ndryshme, ndërsa autori i fotografive është zotuar se nuk do të ndalet me kaq, duke qenë i bindur se me këtë projekt do të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Share With:
Translate »
887 Views