Motrat që kanë 16 fëmijë, janë të varura nga lindja

31 vjeçarja është e varur nga foshnjet, dhe gjithçka që ka të bëjë me to. E gjitha çfarë ajo do është që të ketë fëmijë si motra e saj Chloe, 29 vjeç.

“Sa herë që kisha një fëmija unë isha e lutur të kisha edhe më shumë. Është padyshim një varësi. Është si një ilaç, sa më shpejtë që ndalojë dhënia e gjirit për njërin, doja të kisha një tjetër përsëri. Do të kisha edhe më tepër nëse do të më lejonin financiar. Unë dua të kem bebe-më pëlqen të jem shtatzënë dhe absolutisht e dua lindjes, është pjesa më e mirë nga ujërat që thyejnë kur del foshnja, ishte përvoja më e veçantë nga të gjitha”, ka thënë Amy.

Dëshira e Amy për të pasur fëmijë ishte aq e fortë sa edhe pasi u nda me babanë e të parëve të sja, Gjoni, tani 41 vjeç, iu lut që të jetë përsëri me të që të vazhdonte të lindte.

Të dyja familjet jetojnë pesë minuta larg në një fshat të vogël në Geynedd të Uells-it.

Në vitin 2006, Chloe lindi Leon, tani 11 vjeç dhe 10 javë më vonë Amy kishte një vajzë të vogël, Bryony, tani 11 vjeç-pas një pune që zgjati vetëm 20 minuta.

Amy ndërkohë u takua me ish-partnerin e saj John, kur ishte 17 vjeç dhe e kishte fëmijën e parë, Mikey, tani 12 vjeç ku më pas vazhdoj me të tjerët.

Dy vjet më parë, Chloe humbi tragjikisht bashkëshortin e saj.

Share With:
Translate »
590 Views