Ndryshimet e zakonshme që pëson trupi i femrës pas shtatzënisë

Mos u alarmoni kur pas shtatzënisë përjetoni ndryshime në trupin tuaj.

Derisa disa prej këtyre ndryshimeve janë të pritshme, disa tjera mund të ju befasojnë dhe ju duhet të mësoheni me to.

Shumë nga këto ndryshime ndodhin pasi të kaloni gjatë shtatzënisë për shkak se hormonet shpejtë e përgatisin trupin për beben përgjatë muajve kur formohet bebja. Disa nga këto ndryshime qëndrojnë përgjithmonë.

Më poshtë keni disa nga këto ndryshime që pëson trupi i një femre pas lindjes, si: Shtim në peshë; Barku i fryrë; Dëshirë e lëkundshme për seks; Gjoksi më i madh; Numri i këpucës rritet; Lëkurë e ndriquar; Humbje të flokëve.

Share With:
Translate »
847 Views