Në çdo ditëlindje, nëna i vesh vajzës fustanin e saj të nuserisë…

Fustani i dasmës në mënyrë të pashmangshme do të mbajë një vend të veçantë në zemrën tuaj për pjesën tjetër të jetës suaj.

Është simboli i fundit i martesës përveç unazave, dhe ndoshta është një nga pjesët më të rëndësishme të veshjeve që do të bleni ndonjëherë, përcjell albeu.com

Brandy Yearous, një nënë nga Nampa, Idaho ka fotografuar vajzën e saj të vogël Allison në veshjen e saj të dasmës çdo vit që kur ajo ishte një vjeçare.

Për çdo ditëlindje Allison vesh fustanin e dasmës së mamasë së saj.

Fustani gjithmonë dukej i njëjtë, por vajza e saj jo aq shumë.
“Unë zgjodha veshjen time të dasmës për shumë arsye,” shkroi Brandi në një blog post, shkruan albeu.com

“Një, sepse më pëlqen kur e vesh ajo! Dy, me të vërtetë mendoj se ajo do të dëshirojë fustanin e saj kur të martohet, kështu që një mënyrë e mrekullueshme për të festuar martesën time sesa për të kaluar një traditë për vajzën time. Tre, mendoj se do të jetë një kujtim i madh për të treguar në dasmën e saj një ditë. Fillimisht, ishte një mënyrë argëtuese për të parë vajzën të rritej, por tani që ajo është adoleshente, çdo vit po bëhet gjithnjë e më zemërthyese. Kjo e bën çdo ditëlindje shumë më të vlefshme.

Share With:
Translate »
937 Views