Në dhomën me të dashur të shtëpisë, Messi qëndron me të birin

Lionel Messi është padyshim një prej emrave më të famshëm botëror, pavarësisht se nuk i përket showbizit, por botës së futbollit. Ka qënë talenti i cili e njohu futbollistin me botën dhe jo skandalet nga jeta personale. Përkundrazi ai është një bashkëshort dhe një baba i përkushtuar. Sot ai ka ndarë me fansat një foto nga hapsira më e dashur brenda shtëpisë së tij që lejon të futet vetëm i biri Thiago. Bëhet fjalë për dhomën me fanela, që Messi koleksionon nga pasndeshjet ndeshjet. Fotoja duket shumë e këndshme dhe vogëlushi duhet të ndihet me shumë fat që është i biri i një prej legjendave botërore.

Share With:
Translate »
1717 Views