Në ditën e Pashkëve, Kate theu një ndër rregullat kryesore të bukurisë, por prap duket shumë elegante

Kush tha që ngjyra e zezë dhe bezha nuk shkojnë me njëra tjetrën?

Kate Mideltton na e tregoi se deri më tani e kemi pasur shumë gabim. Në dalje e saj suprizë për Pashkë, Kate ndonëse është në ditët e saj të fundit të shtatzënisë, pasi mendohet se data e lindjes do të jetë 23 prilli, Kate ka shkëlqyer me look-un e saj.

Dukesha dukej shumë elegante, por ajo që të gjithëve u tërhoqi vëmendje ishte kapelja e saj ngjyrë kafe, të cilën e kishim parë dhe një herë tjetër. Dhe po! Ishte e vërtetë. Me të njëjtën kapele, Kate ishte shfaqur në vitin 2015 në “St. Patrick’s Day”. Nuk është hera e parë që Kate zgjedh të veshë një veshje dy ose më shumë herë, megjithatë ajo duket po aq e bukur sa tre vite më parë.

Por të gjithë u ndalën edhe tek kombinimi i saj i palltos dhe këpucëve, që nga shumë prej nesh konsiderohej “jo i duhur”.

Share With:
Translate »
1085 Views