Në parkun e lodrave me Amelinë, Miriamin dhe Albanin

Ameli ka shokët më të mirë në botë, dy prindërit e saj. Ajo mund të luajë sa herë të dojë ose me mamin ose me babin. Në mos të dy, është gjithmonë njëri pranë saj.
Pas fotos në kolovajzë te vajzës me Miriamin, Albani postoi një foto duke luajtur me të bijën. Aty te ajo gjëja rrumbullake ka dashur vogëlushja të luajë dhe aty ka vajtur babi.
Siç duket, në Gjermani nuk janë vetëm vajzat e shtëpisë, por edhe i vetmi djalë.
Amelli do vazhdojë të luajë me mamin dhe babin deri kur ata të vendosin t`i dhurojnë një motër ose vëlla.

?

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Share With:
Translate »
723 Views