Në pritje të binjakëve? Këta janë emrat e kombinuar për vitin 2018

Zgjedhja e emrave idealë nëse jeni në pritje të binjakëve nuk është e njëjta gjë sikur të gjesh një emër të vetëm. Diferenca nuk qëndron vetëm te fakti që do të mendoni më shumë se një emër, por edhe te kombinimi i tyre. Mbi të gjitha, duhet të vendosni ritmin që duhet të kenë të dy emrat, domethënia e tyre, mënyra tjetër e identifikimit, nofkat, të qenit unik etj.

Shumë prindër duan që emrat e binjakëve të tyre të qëndrojnë mirë bashkë, madje edhe të plotësojnë njëri-tjetrin, ashtu si do të bëjnë binjakët gjithë jetën me njëri-tjetrin. Problemi është që ka kaq shumë emra për të zgjedhur, saqë zgjedhja do t’ju bëhet e vështirë.

Megjithatë, nga kjo listë, mund të gjeni disa emra që kombinohen bashkë dhe të tjerë që mund t’ju ndihmojnë në kombinime. Afërsitë në tingujt mund t’i gjeni edhe mes emrash të tjerë. Sipas “Family”, kjo është lista universale që po qarkullon gjatë këtij viti dhe këta janë emrat tendencë.

Kombinimet vajzë – vajzë:

Ella, Emma

Olivia, Sophia

Gabriella, Isabella

Faith, Hope

Ava, Emma

Isabella, Sophia

Madison, Morgan

Ava, Ella

Ava, Olivia

Mackenzie, Madison

Abigail, Isabella

Abigail, Emma

Hailey, Hannah

Makayla, Mackenzie

Addison, Avery

Elizabeth, Emily

Ava, Mia

Heaven, Nevaeh

Abigail, Emily

Emma, Olivia

London, Paris

Chloe, Claire

Mia, Mya

Anna, Emma

Arianna, Brianna

Isabella, Olivia

Abigail, Lillian

Addison, Ava

Emma, Isabella

Samantha, Sophia

Ella, Olivia

Emma, Hannah

Emma, Mia

Faith, Grace

Madison, Makenzie

Madison, Olivia

Abigail, Olivia

Annabella, Isabella

Chloe, Zoe

Elizabeth, Isabella

Elizabeth, Victoria

Jada, Jade

Julia, Sophia

Kayla, Kylie

Madison, Megan

Mia, Sophia

Natalie, Olivia

Paige, Payton

Serenity, Trinity

Valentina, Valeria

Kombinimet djalë – djalë:  

Jacob, Joshua

Ethan, Evan

Jayden, Jordan

Daniel, David

Matthew, Michael

Landon, Logan

Elijah, Isaiah

Jacob, Joseph

Jayden, Jaylen

Isaac, Isaiah

Caleb, Joshua

Andrew, Matthew

James, John

Alexander, Nicholas

Jeremiah, Josiah

Joseph, Joshua

Nathan, Nicholas

Jonathan, Joshua

Logan, Lucas

Ethan, Nathan

Aiden, Ethan

Jeremiah, Joshua

Alexander, Andrew

Alexander, Benjamin

Logan, Luke

Jacob, Lucas

Jonathan, Joseph

Nathan, Noah

Andrew, Anthony

Brandon, Bryan

Daniel, Michael

Daniel, Samuel

Isaiah, Jeremiah

Jaden, Jordan

Jayden, Kayden

John, Joseph

Matthew, Ryan

Aiden, Austin

Benjamin, Samuel

Christopher, Nicholas

Taylor, Tyler

Benjamin, William

Hayden, Hunter

Santiago, Sebastian

Alexander, Anthony

Alexander, William

Brandon, Brian

Evan, Ouen

Evan, Ryan

Kombinimet vajzë – djalë:

Elise, Eliah

Erica, Jonathan

Leonard, Annabelle

Madison, Masia

Emma, Ethan

Taylor, Tyler

Layda, Layden

Madison, Matthew

Samuel, Sophia

Addison, Aiden

Olivia, Owen

Zachary, Zoe

Addison, Jackson

Aiden, Ava

Emily, Ethan

Emma, Ryan

Isaac, Isabella

Natalie, Nathan

Abigail, Benjamin

Andrew, Emma

Isabella, Isaiah

Jada, Jaden

Brian, Brianna

Emma, Jack

Aiden, Emma

Eli, Ella

Jacob, Olivia

Lily, Logan

Michael, Michelle

Naomi, Noah

Abigail, Alexander

Abigail, Andrew

Brandon, Brianna

Chloe, Christian

Elizabeth, William

Emily, Matthew

Emma, Jacob

Emma, William

Jacob, Sarah

Lilly, Logan

Nicholas, Sophia

Noah, Sophia

Oliver, Olivia

Sophia, William

Abigail, Jacob

Addison, Austin

Alexander, Sophia

Ella, Jackson

Emma, Evan

Emma, James

Jayla, Jaylen

Zachary, Zoey

Share With:
Translate »
808 Views