Nëna e zemëruar pështyn në fytyrë elfin e Krishtlindjeve

Një grua e zemëruar i ka pështyrë në fytyrë një elfi në qendrën tregtare të Krishtlindjeve.

Gruaja humbi durimin kur tha se nuk mund ta merrte fëmijën e saj në “shpellën” në Stockton-on-Tees sepse ajo nuk kishte një rezervim, tha policia.

Bëhet fjalë për një shtëpi loje, të cilën e ndërtoi stafi i Qendrës Tregtare për të argëtuar fëmijët.

Ajo gjithashtu abuzoi verbalisht me elfët e tjerë, tha Karen Eva, drejtuese e Qendrës Tregtare të Castlegate, i cila shtoi se zemërimi “nuk duhet të ekzistojnë për Krishtlindje”.

Siguria është rritur në qendër dhe policia ka nisur hetimet.

Share With:
Translate »
549 Views