Nëna hedh 2-vjeçarin në ujë pa mëshirë, tenton t’i mësojë notin

Emma Aspinall është nëna e një djali të vogël 2-vjecar që është kritikuar rëndë për mënyrën se si ajo i mëson notin. Sipas pamjeve të publikuara nga Dailymail, vihet re se si ajo e hedh vogëlushin Loui pa mëshirë në ujë, që ai të notojë pa ndihmën e askujt. Ekspertët e kanë kritikuar pasi fëmijët janë të frikësuar nga uji dhe mund të pësojnë ndonjë traumë. “Është shqetësuese dhe e pavend, më mirë të mësojë not në kurse private se të bëjë përpjekje për të dalë jashtë,” – ishte një nga komentet. Ndërkohë, sugjerohet që të gjithë prindërit ti cojnë fëmijët për tu larë dhe ti mësojnë më ngadalë dhe më qetë.

Share With:
Translate »
734 Views