Nëna me dy fëmijë prostituon në rrugët e Tiranës

Emisioni “Stop” sjell me zë dhe figurë një tjetër kamera të fshehtë. Prostitucion në rrugë e pranë pallateve. Pamjet skandaloze, vijnë nga kompleksi malajzian, përballë qendrës tregtare “Casa Italia”.

Nga kjo situatë janë shqetësuar banorët, të cilët kanë ngritur zërin, por asnjë zgjidhje. Gjithçka ndodh si ritual i përnatshëm, nën hundën e policisë.

Më skandaloz është fakti, se fëmijët e mitur shërbejnë si tutorë të nënës e negociojnë me drejtues automjetesh e klientë të mundshëm.

 

Share With:
Translate »
695 Views