Nënat luftojnë për këtë, por Kaltrina Selimi e refuzon për të birin!

Ka ekzistuar gjithnjë një luftë e natyrshme në mes prindërve se kujt duhet t’i ngjajë fëmija i tyre. Mirëpo, Kaltrina Selimi në këtë luftë ka ngritur “flamurin e bardhë” dhe e ka dorëzuar “fronin”. Këngëtarja e famshme në një intervistë për Prive, ka deklaruar se nuk dëshiron aspak që djali t’i ngjajë asaj, por bashkëshortit Dritonit. “I lutem zotit që të mos më ngjajë mua. Shpresoj t’i ngjajë Dritonit. Meqenëse ende nuk e dimë sepse është i vogël dhe ende lazdran”, ka thënë ajo. E pyetur se pse nuk do? Ajo është përgjigjur thjesht me një: “S’dua”

Share With:
Translate »
1234 Views