Nënës i thonë që duhet t’i hiqet kujdestaria e fëmijëve

Një nënë është bërë pre e shumë sulmeve abuzive nga interneti pasi shpërndau fotot e fëmijëve të saj për Hallouin në rrjete shoqërore.

Është e vërtetë që pamjet me gjak janë goditëse ndoshta për shumë veta, por 25-vjeçares i kanë thënë se duhet t’i heqin kujdestarinë e fëmijëve e shumë gjëra të tjera të rënda.

“Ishte argëtuese dhe nuk u lëndua njeri. E bëjmë sepse vajzat e mia e pëlqejnë”, tha ajo, teksa kujton që tetori është muaji i filmave të tmerrit dhe festës së Hallouinit.

Share With:668 Views