Nëse nuk e keni nisur ende, mund ta gatuani gjelin sipas recetës speciale të Arbana Osmanit

Na ka treguar përgjatë gjithë vitit disa nga recetat e saj më të preferuara dhe çka është më e rëndësishmja, më të shpejtat. Në vitet që vrapojnë dhe të mbushura me ngarkesë të madhe në punë duket se Arbana është kthyer në një ndihmëse tonën personale duke ofruar alternativa gatimesh nga më të shijshmet. Jo më kot, një nga arritjet e saj më të mëdha të vitit që lamë pas ishte dhe libri “Receta për 5 minuta”.

Nëse ende nuk e keni nisur sot procesin e gatimit të gjelit të detit – pjatës kryesore të mbrëmjes së Vitit të Ri për ne shqiptarët – mos u merakosni sepse jeni ende në kohë. Por edhe nëse tashmë e keni gatuar, ju sjellim recetën e Arbanës që mund t’ju vlejë për herë të tjera.

Ndiqni Storyt e saj si më poshtë vijojnë dhe gatim të këndshëm!

 

   

 

Share With:145 Views