Nga Los Angeles në Tiranë! Linda, vajza e Verës dhe Timos, si rrallëherë në sallën e XFactor

Familjarë, miq, e figura publike të ndryshme kanë qenë në sallën e X Factor gjatë këtyre netëve live.

Mbrëmjen e djeshme, e pranishme ka qenë Linda Flloko, vajza e Timo Fllokos dhe Vera Grabockës.

Si rrallëherë në këto vite, ajo ka fluturuar nga Los Angeles dhe ka ardhur në sallë për ta duartrokitur nga afër.

“Sot ajri në regjinë e Vera Grabockës lëviz ndryshe. Sepse vajza e saj, Linda Flloko ndodhet këtu. Ka ndodhur shumë rrallë që Linda të vijë për ta duartrokitur nga salla, dhe dua ta përshëndes!“, tha Alketa.

Share With:
Translate »
91 Views