Nga makthi në ëndrra: Rrëfimi i 19-vjeçares që u rrit nga SOS-nënat

Ana Ilazi po realizon një prej ëndrrave të saj duke u shkolluar për fizioterapi. Një pjesë të studimeve thotë se do të donte ta kryente jashtë Kosovës.

Është 19 vjeçe dhe vetëm një vit më parë është ndarë nga SOS-nënat që e kanë rritur.

Në një rrëfim për Radion Evropa e Lirë, Ana tregon se fuqinë për t’u bërë kjo që është sot, e ka gjetur pikërisht te këto SOS-nëna.

Share With:
Translate »
100 Views