Nita rrëfen betejën me tumorin, përloten banorët: Bëra kontrollet, doli që ka diçka

Nita ka rrëfyer sot para banorëve se 1 vit më parë ka patur tumor në gji dhe e ka operuar. Gjithçka shkoi mirë derisa ditët e fundit ajo ka ndjerë sërish shqetësime. Nita tregoi se ka dalë nga shtëpia për të bërë kontrollet dhe i kanë thënë që ka diçka, por jo shqetësuese.

Nita rrëfen betejën me tumorin, përloten banorët: Bëra

“Para 1 viti e gjys kam pas tumor në gji, jam operuar, ka kaluar gjithçka me sukses, por në momentin që kam hyrë këtu në shtëpi kam patur disa shtrëngime, disa shqetësime, dhimbje, gjatë ditës, gjatë kohës që kam fjetur. Dua të mos ndjeni dhembshuri për mua, jam shumë mirë. Dua t’i falenderoj ata që më kanë pyetur këto ditë si je, çfarë ke. Le të mundohemi të bëjmë lojë, por pa e fyer dikë. Bëra një kontroll tjetër dhe doli që ka diçka, por nuk është shqetësuese, është gjithçka nën kontroll. Do jem nën mbikëqyrje. Nuk doja të ngarkoja askënd këtu me problemet e mia”, tha Nita.

Nita rrëfen betejën me tumorin, përloten banorët: Bëra

Rrëfimi i saj përloti banorët, të cilët shkuan ta përqafonin e t’i jepnin kurajo.

Share With:
Translate »
96 Views