Një dhuratë e pazakontë për vajzën e Blerina Bombaj

Blerina Bombaj njihet për lidhjen që ka me fshatin, jo vetëm nga vendbanimi por edhe dashuria dhe profesioni që ka. Një dietologe që jep këshilla për një dietë të shëndetshme, bazuar në ushqime bio.

Kaq ka mjaftuar që vajza e saj të marrë si dhuratë një kërriç. Një dhuratë e pazakontë por tejet origjinale në ide. Epo ta gëzojë e bukura Blerinës! ???? /Kids’ Time

Share With:
Translate »
921 Views