Një emër mbretëror për beben tënde? Shiko listën

Përse të mos i vini princit ose princeshës tuaj një emër që i reziston cdo kohe dhe tepër klasik? Ka shumë emra të bukur mbretërorë nga shtete të ndryshme që mund të zgjidhni për djalin ose vajzën tuaj.

beba 3

Emra mbretërorë nga Anglia, Skocia dhe Wales

Egbert
Eduard
Harold
Uilliam
Henri
Stefen
Ricard
Xhon
Mari
Elizabeta
Çarli
Ana
Xhorxhi
Viktoria

Pas mbretit Stefan, shikojmë udhëheqësen e parë femër të anglisë—Perandoreshën Matilda. Edhe pse qëndroi shumë pak në fron dhe nuk u kurorëzua kurre, emri i saj i cili në formën latine është Maud, është nje emër shumë i bukur mbretëror.

Emra mbretërorë nga Franca
Edhe pse Franca nuk është më monarki, në të kaluarën ka pasur një histori të gjatë mbretrëisht në këtë shtet të bukur.

Carli
Luisbeba
Odi
Robert
Rudolf
Lotair
Hugo
Henri
Filip
Xhon
Franci
Napoleon
Luis Filip

Emra mbretërore nga Belgjika
Monarkët e belgjikës janë si më poshtë:

Leopold
Albert
Balduin

Fëmijët si dhe nipërit dhe mbesat si më poshtë

Filip
Elizabeta
Gabriel
Emanuel
Eleonora
Astrid
Amedeo
Maria Laura
Hoakim
Luisa Mariabebe
Leticia Maria
Laurent
Luisa
Nikolas

Embra mbretërorë nga Spanja

Sofia
Felipa
Leonor
Elena
Froilen
Viktoria
Kristina
Valentin
Pablo Nikolas
Migel
Irena
Emra mbretërorë nga Hollanda

Uilliam Aleksandër
Friso
Konstantin
Katarina Amalia
Aleksia
Ariana
Luana
Zaria
Eloisa
Leonora

Share With:
Translate »
6001 Views