Një fëmijë apo një luftëtar? Foto të rralla të foshnjes së porsalindur

Mund të themi se çdo fëmijë është një luftëtar që vjen në jetë me shumë përpjekje e shpesh herë edhe të mundimshme.

Këto fotografi për disa mund të jenë të rënda për nga përmbajtja por janë thjeshtë realiteti dhe sjellin momentet e fillimit të një jete të re me gjithë madhështinë e saj.

Kështu një baba i ri ka vendosur t’a mbaj në mend në këtë mënyrë ardhjen në jetë të fëmijës së tij:

Share With:
Translate »
1017 Views