Një foshnje po lind! Zbulohet arsyeja e fejesës së shpejtë të Justin Bieber

Ylli i popit, Justin Bieber theu kureshtjen e të gjithëve mbrëmjen e kaluar duke konfirmuar fejesën me Hailey Baldwin. Ndërsa shijonin pushimet në datë 7 korrik, ai vendosi që në mes të lokalit të bënte propozimin nga i cili mori përgjigje pozitive.

Me anë të postimit në Instagram, ai konfirmoi se e dashuron jashtëzakonisht shumë modelen por nuk ka dhënë detaje për fejesën e shpejtë dhe të paplanifikuar.

Kanë filluar dyshimet se ai është në pritje për tu bërë baba pasi Hailey është shtatzënë. Këtë gjë e ka përmendur në postimin e tij duke shkruajtur: “Unë premtoj ta udhëheq familjen tonë me nder dhe integritet, duke e lejuar Jezusin nëpërmjet Frymës së tij të Shenjtë që të na udhëheqë në gjithçka që bëjmë dhe në çdo vendim që marrim.

Gjithmonë unë do të vendos ty në rradhë të parë. Ti je dashuria e jetës sime dhe nuk do të dëshiroja ta kaloja me asnjë person tjetër. Mezi po pres për pjesën tjetër të jetës sepse tani me ty gjithçka duket të ketë kuptim!”

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Share With:
Translate »
521 Views